Kako isključiti Apple Music Auto Renew (tzv. Cancel Your Subscription) na iPhone uređaju

Za nove korisnike Apple glazbe Apple nudi tromjesečnu probnu verziju. Kada isteknu ta tri mjeseca, možete otkazati pretplatu ako ste odlučili da nije za vas. No, Apple će automatski početi teretiti vaš račun ako niste isključili automatsko obnavljanje. S druge strane, recimo da neko vrijeme koristite Apple Music, ali želite otkazati. Ovaj savjet možete upotrijebiti da biste bili sigurni da se vaš račun neće automatski obnoviti za još jedan mjesec usluge Apple Music. Evo kako možete isključiti Appleovu glazbenu obnovu na iPhone uređaju.

Kako isključiti Apple Music Auto Renew

Dobro je napomenuti da je ovaj savjet ažuriran za korisnike sustava iOS 11.

  • Otvorite aplikaciju Glazba.
  • Dodirnite karticu Za vas.
  • U gornjem desnom kutu dodirnite ikonu kruga koja je ili prazna osoba ili fotografija koju ste dodijelili.

  • Pomaknite se do dna i dodirnite Prikaži račun.
  • Dodirnite Prikaži Apple ID. Da biste se prijavili, morat ćete upotrijebiti Touch ID ili lozinku.

  • Ovdje dodirnite Pretplate.
  • U odjeljku Aktivno odaberite Apple Music Membership.

  • Dodirnite Poništi pretplatu.
  • Dodirnite Potvrdi.

Još ćete imati pristup računu Apple Music do datuma obnove.