Kako ostaviti tekst grupe na vašem iPhoneu

Grupni tekstovi mogu pomoći zadržati sve u petlji, ali ponekad se razgovor nastavlja kad završite i želite prestati biti obaviješteni o tome što ljudi šalju. Evo kako možete ostaviti tekst grupe za korisnike iOS ili iMessage i kako utišati razgovor ako neki članovi ne koriste iMessages, poput korisnika Androida.

Povezano: Kako blokirati kontakt na iPhoneu

Da biste ostavili tekst grupe kada svi članovi koriste iMessage:

Možete utvrditi koriste li svi iMessage ne samo plave tekstualne mjehuriće, nego i zato što ćete imati mogućnost napustiti razgovor i slijediti ove upute:
  • Otvorite Poruke, a zatim otvorite tekst grupe koji želite izaći.

  • Dodirnite gornje zaglavlje razgovora, gdje se nalaze početni mjehurići.

  • Dodirnite ikonu info.

  • Odaberite Ostavi ovaj razgovor i potvrdite.

  • Dodirnite Gotovo.

  • Vi i ostali koji ste još u razgovoru vidjet ćete da ste napustili grupni chat. Više nećete primati poruke iz ovog grupnog teksta.

Ako ne vidite mogućnost napuštanja, neki članovi možda ne koriste iMessages ili iOS uređaje. I dalje možete isključiti razgovor da biste prestali primati obavijesti iz teksta grupe:

Za isključivanje teksta grupe s članovima koji ne koriste iMessages:

  • Otvorite tekst grupe. Dodirnite gornje zaglavlje razgovora, a zatim dodirnite ikonu info.
  • Uključi / isključi skrivanje upozorenja. Zatim dodirnite Gotovo.

  • Sada pored razgovora vidjet ćete ikonu mjeseca koja znači da je isključen.

  • Također možete prijeći prstom s lijeve strane na grupni chat s glavnog zaslona Poruke kako biste odabrali Sakrij upozorenja.

Pomoću ovog savjeta moći ćete skrenuti pozornost s bilo kojeg grupnog teksta koji želite izaći.

Vrhunski kredit: Hrecheniuk Oleksii / Shutterstock.com