Kako izbrisati sve fotografije s iPhone uređaja

Sa starijim iPhone uređajima morali smo znati kako izbrisati fotografije s naših iPhone uređaja kako bismo oslobodili prostor i oslobodili mjesta za aplikacije, glazbu i više slika. Sada je iPhone dizajniran s mnogo prostora za pohranu pa to nije uvijek problem. Više nego često ne moramo znati kako izbrisati sve fotografije s našeg iPhone uređaja ili ukloniti fotografije s našeg iPhone uređaja kako bismo zaštitili našu privatnost. Ali ponekad ljudi žele izbrisati sve fotografije s iPhone uređaja zajedno s drugim osobnim podacima, jer žele dati telefon prijateljima ili članovima obitelji. U tom slučaju, informacije koje stvarno trebaju je kako obrisati iPhone. Iz tog razloga, ovaj post će obuhvatiti kako izbrisati sve fotografije na iPhoneu, te kako izbrisati i vratiti iPhone na tvorničke postavke.

Kako izbrisati sve fotografije s iPhone uređaja

Ako trebate očistiti fotografije iz razloga privatnosti ili ako samo želite osloboditi prostor na svom iPhoneu, možete izbrisati sve fotografije s iPhone uređaja relativno brzo koristeći ovaj proces. To će vam pomoći da u žurbi uklonite fotografije s iPhone uređaja bez da ih odaberete jednu po jednu kako biste ih izbrisali. Evo kako možete izbrisati sve fotografije s uređaja iPhone:

  • Otvorite aplikaciju Fotografije.
  • Odaberite karticu Albumi na dnu.

  • Ako imate omogućenu iCloud foto knjižnicu, odaberite album Sve fotografije. Ako ne koristite iCloud Foto knjižnicu, odaberite Fotoaparat.
  • Zatim ćete morati dotaknuti Odaberi u gornjem desnom kutu.

  • Uzmite svoj palac i odaberite fotografiju, a zatim ne podignite klizač palca ulijevo.
  • Ostavite palac u kontaktu sa zaslonom dok dodirujete sat na vrhu zaslona.

Ovaj trik trebao bi vam omogućiti da odaberete više od tisuću fotografija za brisanje odjednom. Ako ga ne možete uhvatiti, možete i pojedinačno kliziti prstom uz fotografije sve dok ih ne odaberete. (Za to je potrebno imati instaliran iOS 10 ili noviji na vašem iPhoneu.)

  • Nakon što odaberete sve slike koje želite izbrisati, možete dodirnuti ikonu smeća u donjem lijevom kutu.
  • Svakako dovršite postupak trajnog brisanja svih fotografija s uređaja iPhone tako da se vratite na albume i otvorite nedavno izbrisani album, a zatim dodirnete izbriši sve u donjem lijevom kutu. Inače će vaše fotografije ostati na vašem iPhone uređaju dodatnih 30 dana.

Kako obrisati iPhone

Ako pokušavate izbrisati sve fotografije s iPhone uređaja jer želite izbrisati iPhone, provjerite jeste li izradili sigurnosnu kopiju fotografija, kontakata ili aplikacija prije dovršetka tog postupka; jednom kada obrišete iPhone izbrisat će fotografije s iPhone uređaja, očistiti iPhone i izbrisati sve. To je sjajno ako je namjerno, a ne toliko ako trebate te stvari u budućnosti!

Pomoću ovog procesa možete obrisati iPhone i ukloniti fotografije s iPhone uređaja.

  • Otvorite Postavke.

  • Dodirnite Općenito.
  • Pomaknite se dolje i dodirnite Reset.

  • Odaberite Izbriši sav sadržaj i postavke.
  • Da biste potvrdili, odaberite Sigurnosna kopija, a zatim Izbriši ili Izbriši sada (ako ste već sigurnosno kopirali iPhone.)

Zašto biste trebali izbrisati i Reset vaš iPhone prije prodaje ili ga daje daleko

Možda se pitate zašto trebate očistiti iPhone prije slanja prijateljima ili članovima obitelji. Možete pomisliti da je čudno brisati fotografije s iPhone uređaja ako je to samo netko koga poznajete ili vjerujete. Jedan od glavnih razloga zbog kojih biste uvijek trebali izbrisati i ponovno postaviti svoj iPhone prije prodaje ili prijenosa s prijateljima jest osigurati da vaše osobne informacije ostanu sigurne.

Vaši osobni podaci pohranjeni su na vašem iPhoneu, uključujući sve s web-lokacija s kojima kupujete do povijesti pregledavanja i slika. Te stvari mogu biti sigurne s prijateljem ili članom obitelji, ali ako im telefon bude ukraden ili ako ga na kraju prenesu nekom drugom, možda nećete biti tako sigurni.

Gore navedeni postupak je brz i jednostavan. To osigurava da je vaš telefon squeaky clean za glavu na to je novi vlasnik. Učinite svoj dio kako bi zaštitili svoj digitalni identitet i pobrinite se da izbrišete sve informacije s vašeg iPhone prije prodaje. Obrišite iPhone za prijatelje i obitelj kako biste izbjegli probleme s sinkronizacijom i povezivanjem! IPhone može biti teško upravljati s dva identiteta pohranjena u jednom telefonu. Možda ste nadogradili i prijavili se u novi telefon, ali kontakti i slike mogu početi nestajati kada vaš prijatelj ili član obitelji izbriše ono što misle da su stari ili nepotrebni podaci. Budući da iCloud radi na ažuriranju vaših informacija na svim uređajima, i dalje ćete imati informacije koje se šalju na taj uređaj i na njega, što može biti zbunjujuće za vas i vlasnika novog telefona.